Dagbladet nyheter

Artikler fra forsiden Emne
 1. Masseovervåkning og utallige arrestasjoner. Nå har russiske opposisjonelle gitt Putins overvåkingsregime en ny, bekmørk betegnelse.
 2. Et barn født på et sykehus i India fikk legene til å sperre opp øynene.
 3. Minst én skal være drept og flere skadd etter at det skal ha vært flere russiske angrep mot Ukrainas hovedstad natt til søndag.
 4. Terje Marken var på «skattejakt» med metalldetektoren tidligere i mai. - Jeg holdt på å ramle av stolen, var arkeologens respons da hun hørte om funnet.
 5. Mannen som åpnet nødutgangen på et fly i lufta, som førte til at ni panikkslagne passasjerer ble sendt på sykehus, «ville komme seg raskt av flyet».
 6. Et høytrykk tar med seg sommervarme og oppholdsvær til store deler av Østlandet. Samtidig kan det komme snø i høyden i Nord-Norge.
 7. Sju måneder etter eksplosjonen som ødela deler av Krim-broen, innrømmer ukrainsk etterretning at de var delaktig i hendelsen.
 8. Egyptiske arkeologer viste lørdag fram funnene som ble gjort under utgraving av to balsameringsverksteder og flere gravsteder fra oldtiden.
 9. Skuespilleren blant flere hundre som satt fast på Bergensbanen.
 10. Sporingsdata avslører en betydelig økning i skjult godstransport med russiske og iranske skip over Kaspihavet. Norsk ekspert mener det er åpenbart at iranske våpen snikes inn i Russland denne veien.
 11. Savnet siden januar.
 12. Lederen for den beryktede leiesoldatgruppa kan ha lettet litt for mye på sløret under et åpenhjertig videointervju.
 13. Norske politikere og nordmenn flest har levd i en boble, men mye mer penger må brukes på forsvar. Det vil gå ut over andre ting, mener Janne Haaland Matlary, professor i internasjonal politikk.
 14. En kjapp sykkeltur før vielsen resulterte i krasj og sykehusopphold. - Det første jeg sa var at jeg ikke hadde tid.
 15. Årets første sesongvarsel er klar. Og selv om usikkerheten fremdeles er høy, ser sommeren lovende ut - i alle fall for noen av oss.
 16. Legionen for frihet for Russland har ulik bakgrunn, men ett felles mål.
 17. I over sju timer sto et fullstappa tog fast på Bergensbanen. Nå får vy refs for deres håndtering av situasjonen.
 18. Katten Simba Lee kom hjem hardt skadd og måtte amputere. Matmor reagerer kraftig.
 19. Bjørn Christian Wiik spilte konsert på Rorbua i Tromsø sist helg. I går døde han etter kort tids sykeleie. - Blir ikke det samme uten Bjørn, forteller lillebror Simon Haugen.
 20. De to paramilitære gruppene som skal ha gått til angrep på russiske grensebyer i Belgorod-regionen de siste dagene, byr på et informasjonsspill på begge sider av grensa. - De spiller det godt.